Dāvanu idejas sievietēm

Dāvanu idejas sievietēm

Ko latvietim nozīmē vasaras saulgrieži? Lasīšana Dāvanu idejas sievietēm 3 minūtes

Mēs zinām, ka sievietēm ir tikpat svarīgi dāvināt dāvanas, cik saņemt tās. Katra sieviete ir unikāla, tāpēc atrast dāvanu, kas paliks atmiņā var sķist ļoti izaicinoši!

Vieglākais veids, kā izvēlēties dāvanu, ir tad, ja sieviete ir sniegusi mājienu par to, kas viņai nepieciešams, bet, ja mājienu nav, jums dāvana ir jāizdomā pašām. Varam garantēt, ka kāds no mūsu kristāliem sievietei noteikti liks iemirdzēties un justies emocionāli pacilātai ne tikai dāvanas saņemšanas brīdī…

Dāvana sievietei, kura ir attiecībās

Rozā kvarcs ir īpašs akmens attiecībās esošām sievietēm. Tas, veicina mīlestību un pozitīvismu. Stiprina attiecības, veicinot piedošanu un emocionālu dziedināšanu.

Rozā kvarcu vēlams novietot guļamistabā - tas stiprina laulāto saites.

Rozā kvarca tornis

Rozā kvarca tornis

Nodoma svece "MĪLESTĪBAS KONCENTRĀCIJA"

Nodoma svece "MĪLESTĪBAS KONCENTRĀCIJA"

Rozā kvarcs ar ametistu rokassprādze

Rozā kvarcs ar ametistu rokassprādze

Dāvana sievietei, kura ir ļoti aizņemta un daudz strādā

Ametists ir ļoti spēcīgs un aizsargājošs kristāls, un tas ir daudzu metafiziķu pirmā izvēle. Senos laikos cilvēki ticēja, ka ametists palīdz atveseļoties gan no fiziskām atkarībām, gan no atkarību izraisošām attiecībām, un kļuva pazīstams kā “Saprāta akmens”. Dabisks stresa mazinātājs un efektīvi veicinās iekšējo spēku. 

Ametista lauska ''SAPRĀTAM''

Ametista lauska ''SAPRĀTAM''

3 nodoma sveču DĀVANU KOMPLEKTS

3 nodoma sveču DĀVANU KOMPLEKTS

Ametista drūza "AIZSARDZĪBA UN MIERS"

Ametista drūza "AIZSARDZĪBA UN MIERS"

Dāvana sievietēm, kurām radošums plūst kā neapturama straume

Kristāli "7 Čakras" ir dāvana, kas radošai sievietei var palīdzēt sasniegt īstu enerģijas un emocionālo līdzsvaru. Katrs kristāls pārstāv dažādu čakru enerģiju, veicinot ķermeņa un prāta harmoniju. Tas stiprina radošumu un sniedz iedvesmu, palīdzot viņai attīstīt savu potenciālu un strādāt ar neizsīkstošu enerģiju. Šī dāvana būs ne tikai stilīga, bet arī ļoti noderīga radošajā ceļojumā.

Nodoma svece "KRISTĀLU SPĒKS"

Nodoma svece "KRISTĀLU SPĒKS"

Kristālu svārsts ''ČAKRAS''
Kristālu svārsts ''ČAKRAS''Rokassprādze "7 ČAKRAS"

Rokassprādze "7 ČAKRAS"

Dāvana ceļojumu entuziastei

Tīģeracs ir lielisks akmens sievietei, kura bauda ceļošanu. Šis akmens piedāvā drosmi, izturību un aizsardzību, kas ir būtiski, ceļojot pa pasauli. Tīģeracs sniedz enerģijas un pašapziņas pieaugumu, ļaujot viņai baudīt jaunas pieredzes un pārvarēt izšķirošos brīžus savā dzīvē. Tas ir kā uzticams ceļabiedrs, kurš vienmēr ir blakus, nodrošinot drošību un iedvesmu ceļojumu gaitā.

Tīģeracs lauskas ''SPĒKS UN AIZSARDZĪBA''
Kristālu komplekts ''MERKABA SPĒKS''
Magnētiskā lauka rokassprādze no hematīta

Dāvana sportiskai sievietei

Kristāli ir dāvana, kas dos enerģiju, spēku un emocionālu līdzsvaru sportiskai sievietei. Šie unikālie dabas veidojumi ne tikai uzlabos viņas vēlmi tiekties pēc jaunām virsotnēm, bet arī veicinās veiksmīgu sniegumu treniņos un iespējams sacensībās, sniedzot nepieciešamo atbalstu ikvienā aktīvās dzīves posmā!

Stikla pudele ar Kristāliem ūdens uzlādēšanai
Stikla pudele ar Kristāliem ūdens uzlādēšanai
Kalnu kristāla drūzu kopa | Unikāli eksemplāri
Opalīta rokassprādze

Dāvana sievietei, kas strādā birojā

Kristāli ir lieliska dāvana sievietei, kas strādā birojā. Šie dabas dārgumi nes pozitīvu enerģiju un mieru, kas palīdzēs radīt harmonisku un mierīgu darba vidi. Samazinās stresa līmeni, uzlabos koncentrāciju un veicinās radošumu. Kristāli ne tikai uzlabo emocionālo labklājību, bet arī kalpo kā elegants un personisks dekors birojā. Dāvanai, kas apvieno skaistumu un funkcionalitāti, kristāli ir ideāla izvēle sievietei, kas cenšas sasniegt sev izvirzītos darba mērķus un vēlas būt veiksmīga.

Nodoma svece ''MĪLESTĪBA UN NAUDA''

Nodoma svece ''MĪLESTĪBA UN NAUDA''

Varavīksnes fluorīta lauska
Varavīksnes fluorīta lauska

KALNU KRISTĀLA meditācijas komplekts ''BAGĀTĪBA''

Neatkarīgi no tā, vai viņa izmantos jūsu dāvanu, lai dziedinātu, aizsargātu vai iedvesmotu, mēs ticam, ka tā kalpos kā taustāms atgādinājums par jūsu nodomiem izjust labsajūtu, pārpilnību un enerģiju dzīvot šodienā ar neviltotu smaidu! ❤️

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!