Kā enerģētiski attīrīt kristālus?

Kā enerģētiski attīrīt kristālus?

Lasīšana Kā enerģētiski attīrīt kristālus? 2 minūtes Nākamais Kā izvēlēties vīraku?

Kristāls noteikti ir jāattīra no negatīvam vibrācijam, kuras tas ir uzņēmis līdz nonācis pie Jums!

Ne visiem kristāliem piemērotas būs visas metodes. Jāatceras, ka tie ir dabas minerāli un ķīmiskās reakcijas tos var sabojāt. Tāpēc pirms veiciet jebkādas darbības, pameklējiet informāciju ko tieši drīkst darīt ar Jūsu īpašumā esošo kristālu.

Ļoti vienkāršas metode mājas apstākļos:

1. Kristāla novietošana uz selenīta. 

2. Kristāla novietošana mēnessgaismā! Īpaši iedarbīgi pilnmēnesslaikā!

Ja Jūsu kristāli nav jutīgi ne pret gaismu, ne ūdeni, jūs varat iegremdēt kristālu bļodā ar jūras sāli un ūdeni un pēc tam ievietot to spožā saules gaismā. Saule vēl vairāk aktivizēs pašu attīrošo ūdeni, un, kad akmens attīrīsies, saules gaisma sāks akmeni uzlādēt.

Šeit ir vēl pāris vienkāršas metodes:

ŪDENS METODE


Vislabāk der tiem, kas dzimuši ūdens zīmē. Atrodiet kādu avotu, strautu vai ūdenskritumu un paturiet kristālus tekošā udenī, ja nav šadu iespēju, izmantojiet stikla trauku kurā ieliets avota ūdens. Ja vēlaties, varat savus kristālus aizvest uz jūru un attīrīt ar sāļo jūras ūdeni.


Atceraties, ka sāls var sabojāt kristālu tapēc, pēc tam, kristālu nomazgājiet tīrā ūdenī.

ZEMES METODE


Īpaši efektīva tiem, kas dzimuši zemes zīmē. Ierociet kristālus zemē un atstājiet uz 1 diennakti. Ja nav tādu iespēju, ielieciet puķupodā un uzberiet pa virsu zemi. Kad kristāli izņemti no zemes, tie rūpīgi jānomazgā tīrā avota ūdenī.

UGUNS METODE


Ļoti piemērots tiem, kas dzimuši uguns zīmē. Aplieciet kristāliem visapkārt sveces, aizdedziet tās un ļaujiet tām pilnībā izdegt.

Varat arī kristālus paturēt svecītes liesmā, bet centieties tos nesabojāt!

APKVĒPINĀŠANAS METODE


Iedarbīga tiem, kas dzimuši gaisa zīmē. Aizdedziniet kvēpināmo nūjiņu, nopūtiet liesmu un turiet kristālu dumos, līdz nūjiņa ir izkvēpusi. Dūmi ļoti labi atbrīvo no negatīvam vibrācijām.

Mēs iesakām izmantot mūsu PALO SANTO nūjiņas. 

ZIEDU METODE

Noderīga visiem. Dažus ziedus vai ziedlapiņas novieto tīra stikla traukā. Tad ieliec kristālus dziļi ziedos, lai būtu parklāti un atstajiet uz diennakti. Mēģiniet piemeklēt tādus ziedus, kas vislabāk atbilst kristāla krāsai. Piem.sarkanajam kvarcam vispiemērotakās ir sarkanu rožu ziedlapas.

Atceries! Kristālu jāatīra pēc katras lietošanas, neļauj to aiztikt citiem un ja nepieciešams attīri biežāk! 

  

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!

turpināt lasīt