Kā lietot nodoma sveces?

Kā lietot nodoma sveces?

Lasīšana Kā lietot nodoma sveces? 5 minūtes

Sveces, kas domātas rituāliem? Kas ir rituāla svece un kā to lietot?

Noteikti esi pamanījusi/is, ka mūsu veikalā ir īpašas nodoma sveces, kas paredzētas Tavam personīgajam rituālam. 
Dažādas sveces dažādiem mērķiem. Šeit esam apkopojušas visas nodomu veces un to pielietošanas mērķus un veidus. Protams, šie ir tikai ieteikumi, papildinot šīs zināšanas ar savām izmanto sveci kā vien vēlies!
Pirmā, protams mūsu oriģinālā un mīļā svece ''Kristālu Spēks'', gribam atgādināt, ka visas mūsu sveces ir radītas TIKAI ar dabīgiem un nekaitīgiem materiāliem, sojas vasku, krāsām, smaržeļļām. Pat dekori, ko iesakām izmantot kā kvēpeklīšus ir no bio saimniecības! 

Nodoma svece ''KRISTĀLU SPĒKS'

Veicini sava ķermeņa, prāta un gara labsajūtu. Attīri savu apziņu un līdzsvaro čakras. Šīs sveces apvieno krāsu terapiju ar aromterapiju un ir lielisks veids, kā papildināt enerģijas dziedināšanas sesijas un meditācijas.

Kā lietot? Aizdedzinot sveci, galvā noskaiti, vai vislabāk- uz baltas papīra lapas uzraksti savu nodomu. Kamēr svece degs, iztēlojies sevi tādā situācijā, itkā šis nodoms būtu piepildījies un tā jau ir Tava realitāte!
Kad svece ir nodegusi, paņem savam nodomam un čakrai atbilstošo kristālu un nēsā to sev līdz, vai novieto to drošā vietā, lai tas nestu veiksmi Tava nodoma īstenošanai. Tiklīdz nodoms būs paveikts, vai tas vairs nebūs aktuāls, ļoti iespējams, ka kristāls pazudīs. Tā notiek bieži. 

Nodoma svece ''SAPŅU MAĢIJA''

 Svece, kas radīta Tavu sapņu rituālam. Vēlies kaut ko uzzināt caur sapni? Vēlies nodot kādam ziņu caur sapņiem? Pirms gulētiešanas izmanto šo nodoma sveci, tā atvērs portālu uz sapņu kanālu!

Aizdedzinot sveci, domājiet par to, ko no sava sapņa vēlaties uzzināt. Galvā paturiet šo jautājumu un atkārtojiet vairākas reizes, sveci dedziniet īsi pirms gulētiešanas, bet nekad neatsājiet to nepieskatītu! Pirms gulētiešanas to nodzēsiet (bet nepūtiet). Šo nodoma sveci varat izmantot atkārtoti. Otrs variants ir dedzinot sveci domāt par ziņu, ko vēlaties nopdot kādam. Visbiežāk šo rituālu veic mīlestības vadīti - nodod ziņu mīlotajam un tas īsā brīdī mēdz sazināties, jo ir iedomājies par Jums! 

Nodoma svece ''BURVE''

Svece radīta īpašām sievietēm, kas ir gatavas atraisīt savas spējas. Iespējams esi pamanījusi, ka Tev ir izteikta intuīcija, viedi sapņi vai vīzijas. Ja jūti, ka vēlies attīstīt savu maģisko pusi droši izmanto šo sveci ar īpašu nodomu. Protams, šo sveci vari izmantot arī vienkārši kā tikai sveci!

Aizdedzinot sveci, galvā noskaitiet savu nodomu vai uzdodiet jautājumu. Ja nodoms ir jautājums - atbilde atnāks tuvākās nedēļas laikā! 

Iesakām mazliet padedzināt kanēli virs sveces liesmas, lai attīrītu savu telpu no negatīvās enerģijas un būtnēm. 

Kad jūsu svece ir nodegusi, paņemiet vismaz vienu kristālu un nēsājiet to sev līdzi, vai novietojiet to drošā vietā, lai tas nestu veiksmi Jūsu nodoma īstenošanai, atbildes atrašanai. 

Iesakām mazliet padedzināt kanēli virs sveces liesmas, lai attīrītu savu telpu no negatīvās enerģijas un būtnēm. 

Nodoma svece ''ATTĪRĪŠANA UN DZIEDINĀŠANA''

Dziedināt dvēseli, jūtas un prātu. Atvadīties no gadiem uzkrātajām emocijām, aizvainojuma un pāridarījumiem. Nav svarīgi vai tie ir lieli vai mazi, mums katrai/am ir tiesības noteikt kā mēs par notikušo jūtamies, izsāpēt un palaist vaļā! Šī nodoma svece ir radīta tieši noslēguma posmam, kad esi gatava/s attīrīt savu enerģiju, prātu un sirdi. Palaist vaļā un dziedināt. 

Aizdedzinot sveci, uz baltas papīra lapas uzrakstiet savu pateicības vēstuli. Esiet pateicīga/s par visu kas noticis, ka Jums ir iespēja piedot un dzīvot tālāk. Kamēr svece degs, plānojiet savu nākotni, iztēlojieties sevi laimīgu un mierīgu. Ja izdodas, vizualizējiet kā sevi apskaujat, mīliet sevi!
Kad jūsu svece ir nodegusi, paņemiet vismaz vienu kristālu un nēsājiet to sev līdzi, vai novietojiet to drošā vietā, lai tas paveic savu dziedināšanas darbu. Tiklīdz tas būs paveikts, ļoti iespējams, ka kristāls pazudīs.

Nodoma svece ''MĪLESTĪBA UN NAUDA''

Nodoma svece ''MĪLESTĪBA UN NAUDA''. Lai arī nereti šīs divas lietas atdala, šī nodoma svece ir uzlādēta ar divām nepieciešamākajām vērtībām mūsu dzīvē - mīlestība un nauda. Izvēlies vienu vai abas, tas lai paliek Tavā ziņā!

Aizdedzinot sveci, galvā noskaitiet, vai vislabāk - uz baltas papīra lapas uzrakstiet savu nodomu. Kamēr svece degs, iztēlojieties sevi tādā situācijā, itkā šis nodoms būtu piepildījies un tā jau ir Jūsu realitāte!
Kad jūsu svece ir nodegusi, paņemiet kristālu un nēsājiet to sev līdzi, vai novietojiet to drošā vietā, lai tas nestu veiksmi Jūsu nodoma īstenošanai. Tiklīdz nodoms būs paveikts, vai tas vairs nebūs aktuāls, ļoti iespējams, ka kristāls pazudīs. Tā notiek bieži. 

Nodoma svece ''MĪLESTĪBAS KONCENTRĀCIJA''

Svece sirsnīgām un mierpilnām sievietēm. Tām, kas ir sievišķīgas, mīļas un starojošas kā saulīte. Svece palīdz noturēt to laimi, kas Tev ir! Speciāli atlasīti kristāli, augi un aromāti rada perfektu enerģētisko balanus, lai turpinātu mīlestības, laimes un pieņemšanas virbrāciju savā dzīvē. 

Aizdedzinot sveci esiet laimīga un pateicīga par visu, kas Jums ir. Vislabāk, ja blakus svecei rakstiet savu pateicības žurnālu vai dienasgrāmatu. Izstarojiet visu labo, ko vēlaties paturēt savā dzīvē un vairot!

Kad jūsu svece ir nodegusi, droši izmantojiet kristālus savā labā un nēsājiet tos sev līdz aizsardzībai. Vislabāk, ja nedosiet tos rokās citiem. 

__________________

 

Pagaidām tas arī viss! Ja vēlies, lai izveidojam kādu jaunu rituāla sveci droši raksti mums privāti! Tikmēr, visas mūsu sveces vari iegādāties šeit.

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!