Tīģeracs

Tīģeracs

Sarkanā jašma Lasīšana Tīģeracs 2 minūtes Nākamais Turmalīns
Tīģeracs - drosmīgs un aizsargājošs meditācijas akmens, kas iedvesmo un dod enerģiju pārvarēt izaicinājumus. 
Zodiaks: Zivis (Pisces), Mežāzis (Capricorn)[3][5], Svari (Libra), Jaunava (Virgo), Lauva (Leo), Dvīņi (Gemini), Vērsis (Taurus)
Čakras: 

2. krusta kaula, sakrālā, 3. saules pinuma Manipuru, 6. trešās acs (Third Eye) Adžnu

 Enerģija: Aizsardzības, Dziedināšanas, Laimes, Projektīvā Jan (izdala enerģiju, aktivizē)

 

KĀPĒC? Tīģeraca spēja dot mums drosmi un aizsargāt no negatīvas ietekmes padara to par vērtīgu akmens palīgu mūsu ikdienas dzīvē. Tā enerģija iedvesmo, lai pieņemtu izaicinājumus ar pašpārliecinātību un pārvarētu šķēršļus, kas stāv ceļā uz mūsu mērķiem.

KĀ? Meditējot ar Tīģeraci, mēs sākam sajust un iedvesmot to drosmi, kas slēpjas mūsu iekšienē. Tas palīdz saglabāt pozitīvu attieksmi un motivāciju, lai sasniegtu savus mērķus. Tā aizsargājošā aura mūs sargā no negatīvas ietekmes un dod enerģiju, lai darbotos ar uzdrīkstēšanos un pašpārliecinātību.

KUR? Novietojiet Tīģeraci pie 3. saules pinuma, lai palielinātu drosmi un pašpārliecinātību. To var arī izmantot meditācijās un rituālos, lai veicinātu motivāciju un panākumus.

Tīģeracs - meditācijas akmens, kas sniedz drosmi un spēku, lai izaicinātu dzīves situācijas ar pašpārliecinātību un enerģiju.

Ja saņemat Tīģeraci kā dāvanu, tas būs kā spēcīgs talismans, kas jūs iedvesmos un dos drosmi sasniegt augstus mērķus un pārvarēt ikdienas izaicinājumus.

Tīģeracs palīdz:

  • cilvēkiem, kuri vēlas sasniegt augstus mērķus un veikt pārmaiņas savā dzīvē, dodot drosmi un uzdrīkstēšanos.
  • cilvēkiem, kuri cīnās ar pašpārliecinātību un vēlas atbrīvoties no negatīvas ietekmes, kas apgrūtina personīgo izaugsmi.
  • tiem, kas meklē motivāciju un iedvesmu, lai sāktu jaunus projektus un pārvarētu izaicinājumus ar enerģiju un noteiktību.
  • cilvēkiem, kuri grib aizsargāt sevi no negatīvas ietekmes un attīstīt pozitīvu attieksmi un pašpārliecinātību. Tīģeracss ir kā drosmes un aizsardzības akmens, kas iedvesmo un sniedz enerģiju mūsu ikdienas dzīvē, lai sasniegtu augstus mērķus un pieņemtu izaicinājumus ar uzdrīkstēšanos un pašpārliecinātību.

Iepazīsties ar mūsu Tīģeracs kristāla plašo kolekciju. Atklāj šī burvīgā kristāla valdzinošo enerģiju un skaistumu!

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!

turpināt lasīt