Sarkanā jašma

Sarkanā jašma

Saules akmens Lasīšana Sarkanā jašma 2 minūtes Nākamais Tīģeracs
Sarkanā jašma - drosmes un enerģijas akmens, kas iedvesmo mūs rīkoties ar apņēmību.
Zodiaks: Strēlnieks (Sagittarius), Skorpions (Scorpio), Vērsis (Taurus), Auns (Aries)
Čakras: 

1. saknes Muladhara, 2. krusta kaula, sakrālā

 Enerģija: Aizsardzības, Dziedināšanas

 

KĀPĒC? Šis akmens ir kā dzirkstele drosmes un enerģijas akumulatorā. Sarkanā jašma iedvesmo mūs rīkoties ar apņēmību un paļauties uz saviem spēkiem, lai sasniegtu mērķus un pārvarētu šķēršļus. Tās spēcīgā aura aizsargā mūs no negatīvās ietekmes un stimulē dzīves enerģijas plūsmu, lai mēs varētu darboties ar sparu un apņēmību.

KĀ? Lietojot Sarkanā jašma meditācijām, mēs spēsim atbrīvot savu iekšējo enerģiju un mobilizēt savu drosmi. Tas palīdzēs mums pārvarēt bailes un izkļūt no saspringtām situācijām. Meditējot ar Sarkano jašmu, mēs iedvesmojamies un gūstam spēku, lai darbotos apņēmīgi un uzmanīgi.

KUR? Novietojiet Sarkano jašmu pie sakrālās zonas, lai palielinātu drosmi un enerģiju savā dzīvē. To var izmantot arī meditācijās un rituālos, lai pievērstu aizsardzību un iegūtu spēku un enerģiju.

Sarkanā jašma - drosmes un enerģijas avots, kas dod mums spēku, lai uzņemtos izaicinājumus un rīkotos apņēmīgi savā dzīvē.

Ja saņemat Sarkano jašmu kā dāvanu, tas dos jums drosmi un spēku, lai pārvarētu šķēršļus un sasniegtu savus mērķus. Tas ir kā uguns kvēlums, kas sniedz mums enerģiju un apņēmību, lai rīkotos ar noteiktību.

Sarkanā jašma palīdz:

  • cilvēkiem, kuri meklē drosmi un enerģiju, lai sasniegtu savus mērķus un pārvarētu šķēršļus dzīvē.
  • tiem, kas vēlas aizsargāt sevi no negatīvas ietekmes un uzlabot savu enerģijas plūsmu.
  • cilvēkiem, kuri cieš no bailes un saspringuma sarežģītās situācijās, un vēlas atrast drosmi un spēku, lai tiktu galā ar izaicinājumiem.
  • tiem, kas vēlas mobilizēt savu iekšējo enerģiju un rīkoties ar apņēmību savā dzīvē, lai sasniegtu uzvaras un panākumus. Sarkanā jašma ir kā palīglīdzeklis, kas atbrīvo mūsu iekšējo spēku un sniedz mums enerģiju, lai rīkotos drosmīgi.

Iepazīsties ar mūsu Sarkanās jašmas kristāla plašo kolekciju. Atklāj šī burvīgā kristāla valdzinošo enerģiju un skaistumu!

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!

turpināt lasīt