Ametists

Ametists

Turmalīns Lasīšana Ametists 4 minūtes Nākamais Amazonīts
Ametists ir īpašs un spēcīgs akmens, kas kalpo kā palīgs dziļām meditācijām un garīgajām praksēm. Tas nodrošina iespēju savienoties ar kosmiskajām enerģijām un atvērt ceļu garīgajiem pavadoņiem. Ametists ir kā tilts starp fizisko un garīgo pasauli, sniedzot iespēju sajust sargeņģeļu klātbūtni un izjust augsto enerģiju, kas mūs apkārt plūst.
Zodiaks: Svariem, Dvīņiem un Ūdensvīriem
Čakras: 

 6. trešās acs (Third Eye) Adžnu, 7. vainaga (Crown) Sahasrara.

 Enerģija:
Aizsardzības, Dziedināšanas, Spēju, Uzņēmīgā Iņ (uzņem enerģiju)

 

Ametists izstaro daudzveidīgu enerģiju. Tas sniedz aizsardzību no negatīvām ietekmēm, veicina dziedināšanu un mieru, kā arī atbalsta sievišķīgas un maigas enerģijas plūsmu. Tas arī veicina uzņemošu enerģiju, kas palīdz pieņemt izmaiņas un izaicinājumus ar atvērtu sirdi. Ametists papildina spēju un mīlestības enerģiju, kas nodrošina labvēlīgu attieksmi pret sevi un apkārtējiem.

KĀPĒC? Ametista spēcīgās enerģijas dēļ, tas ir lielisks palīgs garīgajās praksēs un meditācijās. Tā palīdz izveidot saikni ar garīgajiem pavadoņiem un sajust sargeņģeļu klātbūtni. Turklāt tas kalpo kā efektīvs aizsarglīdzeklis, kas pasargā no negatīvām ietekmēm un sniedz drosmi un drošības sajūtu.

KĀ? Ametists nodrošina garīgo skaidrību un palīdz atbrīvoties no intelektuāliem un emocionāliem ierobežojumiem. Tas rada miera sajūtu un mierīgu enerģiju, kas palīdz atjaunot un atbalstīt garīgo līdzsvaru. Meditācijas laikā ametists var tikt turēts rokās vai novietots uz trešās acs vai vainaga čakras, lai padziļinātu meditatīvo pieredzi un izjustu enerģētisko saziņu ar augstāko patiesību.

KUR? Ametists ir universāls akmens, kas var tikt izmantots dažādos veidos un vietās. To var nēsāt kā amuletu vai rokassprādzi, lai pastiprinātu tās enerģiju un piedzīvotu tā labvēlīgo ietekmi visur, kur ejam. Turklāt to var novietot mājās, birojā vai citās telpās, lai radītu harmonisku un mierīgu vidi. Ametists arī ir lielisks akmens meditācijas telpās vai altāra vietā, jo tas veicina meditatīvu un mierīgu atmosfēru.

Ametists ir īpašs un spēcīgs akmens, kas sniedz mums iespēju sajust kosmiskās enerģijas un garīgo pavadoņu klātbūtni. Tas kalpo kā aizsarglīdzeklis, dziedinātājs un miera nesējs. Ametists papildina mūsu enerģiju, veicina pieņemšanu un mīlestību, kā arī atvieglo meditāciju un garīgās prakses. Izmantojot ametistu, mēs varam attīstīt dziļu garīgo saikni un sajusties harmonijā ar pasauli ap mums.

Ja saņemat ametistu kā dāvanu, tas būs īpašs un vērtīgs dāvinājums. Ametists kalpos kā spēcīgs aizsarglīdzeklis, sniegs mieru un labklājību, padarot šo dāvanu īpaši nozīmīgu. Tas ir kā simbols saiknei ar garīgajiem pavadoņiem un atvēršanās ceļš uz dziļāku garīgo pieredzi. Ametists arī simbolizē mīlestību, sapratni un pieņemšanu, tādējādi atklājot dāvinātāja rūpes un mīlestību pret jums. Tas ir vērtīgs akmens, kas palīdzēs sargāt jūsu enerģiju un rast mieru sarežģītās situācijās.

Ametists palīdz:

Ametists ir lielisks akmens dažādām profesijām. To var izmantot, lai atbalstītu un uzlabotu spējas un īpašības dažādos profesionālajos līmeņos.

  • Radošie profesionāļi, piemēram, mākslinieki un mūziķi, iegūs labumu no ametista enerģijas, kas palīdz atklāt un attīstīt jaunas idejas un talantu izpausmes.

  • Zinātnieki, skolotāji un akadēmiskie darbinieki var izmantot ametistu, lai veicinātu intelektuālo skaidrību un padziļinātu izpratni par sarežģītiem jautājumiem.

  • Veselības aprūpes profesionāļi, tostarp terapeiti un masāžas terapeiti, var izmantot ametistu, lai radītu mierīgu un dziedinošu vidi savās praksēs, veicinot pacientu labklājību un atveseļošanos.

  • Līdera loma prasīgās darbavietās var būt emocionāli izsmeļoša. Ametists palīdzēs līderiem saglabāt mieru un emocionālo līdzsvaru, kā arī veicinās empātiju un sapratni savas komandas locekļu vidū.

  • Pārdošanas un komunikācijas jomā darbojošie cilvēki var izmantot ametistu, lai stiprinātu savas komunikācijas prasmes un attīstītu mākslu būt empātiskiem un saprotošiem.

Iepazīsties ar mūsu Ametista kristāla plašo kolekciju. Atklāj šī burvīgā kristāla valdzinošo enerģiju un skaistumu!

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!

turpināt lasīt