Amazonīts

Amazonīts

Amazonīts ir lieliski piemērots neverbālai izpausmei. Tas ir labs enerģijas filtrs, kas bloķē ģeopātisko stresu, kā arī elektromagnētisko piesārņojumu, ko izstaro datori, mikroviļņu krāsnis vai mobilie tālruņi.

Zodiaks: Vēršiem, Vēžiem un Skorpioniem
Čakras: 

Sirds čakra (sanskritā: Anāhata)

 Enerģija:
Spēcīgu dziedinoša un līdzsvarojoša iedarbība. Saistīta ar mīlestību, līdzjūtību, mieru un sirdsdvēseli, kā arī ar maigumu un aizsardzību.

 

KĀPĒC? Amazonīts nomierina saasināšanos un emocionālas traumas, atvieglo kairinājumu un nomierina visas čakras. Amazonīts arī palīdz lietotājam saskatīt viena un tā paša jautājuma dažādas puses un līdzsvaro vīrišķo un sievišķo enerģiju, kā arī dažādas personības iezīmes. 

KĀ? Amazonīts izlīdzina fizisko un garīgo ķermeni un palīdz līdzsvarot iņ un jaņ (vīriešu un sieviešu) enerģiju, palīdzot izvairīties no ilūzijas par atdalīšanos no Dievišķā.

KUR? Izmantojiet, lai palīdzētu saglabāt vispārējo veselību un veselīgu dzīvesveidu. Amazonīts var arī palīdzēt mierīgā pārejā, kad ir pienācis laiks pamest šo dzīvi.

Amazonītam ir unikāla krāsa - ne zila, ne zaļa, un nav arī jūras krāsa. Šis enerģētiskais akmens ir ļoti spēcīgs, jo tas stimulē organisma slēptās enerģijas rezerves. Amazonīts ir piemērots cilvēkiem, kas cieš no nervozitātes un pašapziņas trūkuma - tas mazina stresu, atvieglo kompleksu izjūtu, sniedz optimismu un māca baudīt dzīvi.

Ja saņemat amazonītu dāvanā, tas ilgi kalpos jums, veicinās labklājību un nesīs veiksmi.

Amazonīts palīdz:

Oratoriem, laba dāvana runātājiem un skolotājiem. Tas stiprina valkātāja Mēness īpašības - emocionālo izpausmi un vēlmi pēc komforta. Tas iedveš sapņainību, maigumu un aktivizē atmiņas.

Pozitīvi iedarbojas uz nervu sistēmu, palīdz intelektuālajai attīstībai, stiprina gribasspēku un veicina koncentrēšanos, lai izvairītos no trauksmes un nemiera.

Tiem, kuri saskaras ar sarežģītām situācijām, amazonīts palīdz skaidri uztvert situāciju un rast izeju. Tas atvieglo strīdu atrisināšanu un palīdz ātri aizmirst kļūdas un aizvainojumus.

Iepazīsties ar mūsu Amazonīta kristāla plašo kolekciju. Atklāj šī burvīgā kristāla valdzinošo enerģiju un skaistumu!

Pieraksties jaunumiem no Kristālu Spēks

Uzzini par jauniem rakstiem pirmā!